A legkisebb árú jegyet keresed?

Thaiföld Wat Benchamabophit

Gyakran ismételt kérdések és válaszok Thaiföld Wat Benchamabophit


1. Mit jelent a Wat Benchamabophit neve?
- A Wat Benchamabophit neve az „a buddhizmus leírásához szolgáló templom” jelentésű.

2. Mi a Wat Benchamabophit a jelentősége?
- A Wat Benchamabophit a thaiföldi buddhista vallás fontos helyszíne, és egyike a legszebb és leghíresebb templomoknak Bangkokban.

3. Melyek a látványosságai a Wat Benchamabophitnak?
- A templom leghíresebb látványosságai a márványból készült Buddha-szobrok és a templom építészeti stílusa.

4. Hány épületből áll a Wat Benchamabophit?
- A Wat Benchamabophit templom összesen 32 épületből áll, amelyek a szent helyek és a tanulás helyszínei.

5. Milyen nyitva tartás van a Wat Benchamabophitnál?
- A Wat Benchamabophit mindennap 8:30-tól 17:30-ig tart nyitva.

6. Mennyibe kerül a belépőjegy a Wat Benchamabophitnál?
- A belépőjegy a Wat Benchamabophitnál 100 baht, amely azért is magasabb, mert a szigorú öltözködési szabályok betartása miatt általában különösen öltözködni kell a templomban való belépéshez.

7. Milyen öltözködési előírások vannak a Wat Benchamabophitnál?
- A szigorú öltözködési előírások miatt a látogatóknak hosszú nadrágot és hosszú ujjú felsőruhát kell viselniük, valamint ajánlott a zokni és a cipő viselése is.

8. Lehet-e fényképezni a Wat Benchamabophitnál?
- Igen, a turisták készíthetnek fényképeket a Wat Benchamabophitnál, de szigorúan tilos az összes Buddha-szobor fényképezése.

9. Van-e bőröndtároló a Wat Benchamabophitnál?
- A Wat Benchamabophitnál nincs kijelölt bőröndtároló, de lehetőség van a poggyászok átadására az épület bejáratánál személyes felügyelet mellett.

10. Hogyan lehet eljutni a Wat Benchamabophitnál?
- A Wat Benchamabophit könnyen megközelíthető a Bangkok Rapid Tansit (BTS) Skytrain és az MRT (aluljáró) állomásoknak köszönhetően. A templomnál buszok és tuk-tuk-ok is rendelkezésre állnak.


Szállás Thaiföld Wat Benchamabophit


Az egyik legnagyobb turistalátványosság Thaiföldön a Wat Benchamabophit, amely Bangkok belvárosában található. A templomot több mint egy évszázada építették, és azóta a maga módján jelentőségében csak emelkedett.

Az épület különleges kialakítása miatt – a Belle Époque stílusú félkör alakú tornyok és kapuk mesteri egyvelege – a Wat Benchamabophit minden bizonnyal az egyik legimpozánsabb templom Thaiföldön. Az alaprendszere nem kevésbé magával ragadó, a gyönyörűen megmunkált faragott díszítések, gazdagon díszített állatok és szobrok pedig minden részén találhatók.

Ha ellátogatunk a Wat Benchamabophit-ba, érdemes megfontolnunk a szállási lehetőségeket is. A legtöbb turista szállást keresni ebben a régióban a templom közelében, és manapság már nagyon széles palettán van választék. Az árak változóak lehetnek, de a legtöbb hotel megfizethető áron kínál szállást a látogatóknak.

Az egyik legnépszerűbb szállási lehetőség a Wat Benchamabophit közelében a Sofitel Bangkok Sukhumvit Hotel. Az árak kicsit magasabbak lehetnek, de a hotel kiemelkedő szolgáltatásokkal és kényelmes szobákkal rendelkezik. Az ingyenes WiFi, a medencék, a fitneszterem és a wellness szolgáltatások pedig egész évben elérhetőek.

Egy másik opció a Shangri-La Bangkok Hotel, amely a Chao Phraya-folyó partján található. A hotel 5 csillagos szállás lehetőségeket kínál, valamint a legmodernebb szolgáltatásokat és vízi sportokkal és egyéb szórakozási lehetőségekkel bővíti a vendégek kínálatát.

A Marriott Hotel Bangkok a Wat Benchamabophit vételezése mellett található, és szintén kézenfekvő lehetőség a helyszíni szállásra. A hotel lakóegységei tágasságukkal és magasan minőségi szolgáltatásaikkal a visszatérő vendégek kedvenceivé váltak, és ideális célállomás mind szabadidős utazóknak, mind pedig vállalkozóknak.

Bármelyik szálloda mellett döntünk is, a Wat Benchamabophit templom környékén biztosan boldog pillanatokat tölthetünk el a Thaiföldi kiruccanásunk során. A régió lenyűgöző, az ételek pedig csak finomabbak és finomabbak, ahogy haladunk délre. Ha először érkezik az országba, érdemes időt szakítani a természeti szépségek, a látványos piacok és a többi helyi turistalátványosság felfedezésére is. Ezer színes világ vár ránk Thaiföldön, és bárhol is választunk szállást, biztosan remek élményben lesz részünk.


Időjárás Thaiföld Wat Benchamabophit


Dhammajak Dhammakitti templom környékén!

Thaiföld híres trópusi éghajlatáról és az évente több mint 30 fokos átlaghőmérsékletéről. Azonban, ha az időjárásról van szó, még ebben az országban is vannak tavaszi, nyári, őszi és téli évszakok, és az esős és száraz szezon is jellemző. Az időjárás azonban nem csak Thaiföldnek, hanem az egyes régióknak és városoknak is eltérő lehet.

A Wat Benchamabophit Dhammajak Dhammakitti templom Bangkok egyik legfontosabb látnivalója. Az épület kiemelkedő jelentősége miatt a látogatóknak fontos tudni, hogy milyen időjárás várható a látogatásuk idején.

Bangkokban általában meleg és nedves időjárás uralkodik egész évben. A hőmérséklet az év folyamán csak enyhén változik, ami azt jelenti, hogy mindig nagyon meleg lesz. Az augusztustól októberig tartó időszakban erős szél és heves esőzések is előfordulnak, ami általában a szezonális esőzési időszak. A téli hónapokban a hőmérséklet általában 25-28 ° C körül van, és a levegő szárazabb.

Azonban, mivel a Wat Benchamabophit Dhammajak Dhammakitti templom Bangkok központjában található, és az épület fedett helyen van, az időjárási körülményeknek kevés hatása van a látogatásunk során. Azonban, ha a látogatásunkat az időjárás okozta problémák miatt akarjuk elhalasztani, akkor az augusztus és október közötti időszakot ajánljuk, mert ilyenkor rendszeresen előfordulhatnak záporok és viharok.

Összességében, bármikor is látogassunk Wat Benchamabophit Dhammajak Dhammakitti templomhoz, fontos, hogy készítsünk fel és tartsuk szem előtt az aktuális időjárási viszonyokat. A legjobb, ha előre megtervezzük az utazásunkat, és igyekszünk az időjárás változásaira felkészülni, és használjuk ki, amennyire csak lehet az épület adta kényelmet és védelmet. Ha azonban tényleg nem megfelelő az időjárás, akkor nem szabad erőltetni a látogatást és inkább az időjárás olvasására több figyelmet kell szentelni a következő látogatásunk előtt.


Ünnep Thaiföld Wat Benchamabophit


A nyaralás Thaiföldön lehet felejthetetlen élmény, és az egyik kihagyhatatlan látnivaló a Wat Benchamabophit, vagy más néven a márványtemplom. A Bangkok központjában található templom lenyűgöző kialakítása és hatalmas művészeti értékei miatt fontos helyszínnek számít a turisták és a zarándokok számára.

A Wat Benchamabophit Bangkok belvárosának egyik legcsodálatosabb temploma, amelyet 1900-ban építettek a harmonikus és békés buddhizmus megerősítésére. A templomot a Rama V. király által tervezett és építették, és ez egyike azon templomoknak, ahol számos buddhista fesztivált és vallási eseményt rendeznek. A kék belső elrendezése, törölközőkkel borított padlója és a fehér márvány építési anyaga miatt a templomot az "egyik legszebb templomként" említik Thaiföldön.

A templom hosszú előcsarnokának belső falai gömbölyű boltívekkel, csodás aranyozott részletekkel, a padló pedig széles, fehér márványlapokból áll, amelyek illúziója, mintha a jégről lenne kirakva . A két oldalsó falon díszes faragásokat láthatunk, amelyek a Buddha életét mutatják be.

A központi szentély kupolája 55 méter magasságban emelkedik fel a talajtól, ami a templom díszüvegablakaiból szép kilátást biztosít a Bangkok-tóra. A Buddha szentélyben maga az aranyozott bronz Buddha szobor látható, amely kék lapján van körbevéve, és amelynek magassága 1,7 méter. A templom belseje csillárok, aranyozott részletek, gyönyörű faliképek és csodálatosan kialakított kádfürdőkkel.

A templom kertjében számos fát lehet látni, köztük banánfát és mangófát, illetve egy kis tavat is, amelyet mangrove cölöpökkel határolnak. A kert részei nagyszerűek a növények szerelmeseinek, és nagyszerű kiállítási területet biztosítanak a Thaiföldből származó növények számára.

Thaiföldön a nyaralás csak az ifjúsági bulikról és a partizásról nem szól. Meglehetősen számos terület és helyszín jelen van, amelynek látogatása csodálatos, nyugodt és szellemi élményt nyújt önnek. Az egyik legfontosabb a Wat Benchamabophit templom, amely a belváros egyik legfontosabb és legimpozánsabb látnivalója. Ne hagyja ki ezt az élményt, amikor Thaiföldön nyaral!


Repülőjegy Thaiföld Wat Benchamabophit


A Wat Benchamabophit, vagy ismertebb nevén a márványtemplom, Thaiföld egyik leglátványosabb épülete. Az elképesztően gazdag, csillogó fehér márványú épület harmóniája és szerénysége kétségtelenül lenyűgözi az összes látogatót.

De mi a helyzet a repülőjegyekkel és a Wat Benchamabophithez eljutással? Az igazság az, hogy a legtöbb látogató repülővel érkezik Thaiföldre és a főváros, Bangkok repülőterén landol. Innen a legjobb módja a Wat Benchamabophit elérésének, hogy taxit vagy tuktukot fogunk, és kb. 15 perc alatt megérkezünk az épülethez.

De hogyan lehetnek a repülőjegyek és a Bangkokba való repülőutak kényelmesebbek és pénztárcakímélőbbek?

Először is, az utazási időpontok nagyon befolyásolják a repülőjegyek árát. Ha rugalmasok vagyunk az utazási időpontban, javasoljuk, hogy keressük fel a különböző légitársaságok ajánlatait, és hasonlítsuk össze az árakat. A legtöbb légitársaság részletes információkat nyújt arról, hogy mely időszakokban vannak olcsóbbak a jegyek.

Másodszor, lehetőségünk van online jegyvásárlásra. A repülő utak, jegyek és az igénybe vehető szolgáltatások is nagyon változatosak lehetnek, és az online vásárlás sokkal kényelmesebbé teszi az életünket. Egyszerűen kattintunk a megfelelő jegyre, és a virtuális kosarunkba helyezzük.

Ha a kényelem és a pénzügyi szempontok mellett a kulturális élmény is az érdeklődésünk középpontjában áll, akkor Bangkok és a Wat Benchamabophit mindenképpen jó választás. A méltán híres Márványtemplom biztosan csodálatos élményt nyújt. Az online jegyvásárlás és a rugalmas utazási időpontok lehetővé teszik, hogy a Teremtői szerénység és harmónia is kényelmesen, és pénztárcánk méretéhez igazodva elérhetővé válják számunkra.


A legalacsonyabb ár garancia

Nejkomplexnější online nabídka letů

Tízezrek elégedett ügyfelek

A legkedvezőbb repülőjáratok a világ minden sarkába

Vegyen meg olcsó jegyeket azokba a helyekbe, melyek szépségükkel vagy ritkaságukkal lenyűgözik.

Repülőjegyek keresése